Tanıtım kitapçığımızı yeniledik. Yeni referanslarımız, 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz büyük organizasyonlarımızı, bünyemize kattığımız yeni hizmetlerimizi, çalıştığımız oteller hakkında daha detaylı bilgileri ve yurt dışı etkinliklerimizi kitapçığımızda bulabilirsiniz.

Kitapçığımızı isteyin adresinize gönderelim. Veya mail olarak sizlerle paylaşalım. Bizi daha yakından tanıyın…

2021 Tanıtım Kitapçığımızı İndirin
GT Turizm Tanıtım Kitapçığı

Sektörde çözüm odaklı yenilikler oluşturmayı, empati ve dinamizmi vizyon olarak kabul eden GT TURİZM , yaptığı işe emeğini ve yüreğini koyan kurum kültür anlayışı ile yoluna devam etmektedir.

Etik değerlerden ödün vermeden, uluslararası standartlarda müşteri ihtiyaç, istek ve beklentilerine göre hizmet veren, yaptığı çalışmalarda takım ruhunu esas alan GT TURİZM ekibi üstlendiği bu misyonla en yeni teknolojileri ve yaklaşımları takip ederek sizlere alternatif çözümler sunmayı görev edinmiştir.

Çözüm odaklı ve gelişimci ekibimiz, gündemi takip eden değil gündemi yaratan yenilikçi vizyonumuzla, hizmet verdiğimiz alanların her etabında bir fark yaratmayı ve hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimize optimum fayda sağlamayı amaçladık..

GT Turizm 2005 yılında turizm ve organizasyon şirketi olarak kurulmuş ve aynı sene içerisinde A Grubu Seyahat Acente Belgesi alarak sizlere daha güvenli hizmet vermeye başlamıştır.

Geniş hizmet yelpazesi ile bir projenin A’dan Z’ye tek bir elden gerçekleştirilmesini sağlar.

H.Gözde TOKSABAY